Become a model

Caravana MRA SCOUT 2018

Te asteptam la preselectia caravanei din Brasov!

BRASOV, Centrul Cultural REDUTA, Marti 20.03.2018, ora 16:00

Deja am organizat preselectii in Ploiesti, Slatina, Pitesti, Craiova, Dr Turnu Severin, Tg Jiu, Galati, Tulcea, Constanta, Focsani, Buzau, Slobozia, Onesti, Bacau, Piatra Neamt, Radauti, Suceava, Botosani, Pascani, Iasi, Barlad, Targoviste, Lugoj, Timisoara, Arad, Oradea, Zalau, Bistrita, Reghin, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu si Bucuresti.
Programul de preselectii a fost actualizat periodic aici, pe pagina de Facebook si Instagram.
Am organizat preselectii in toate zonele tarii (Transilvania, Muntenia si Moldova).
Criterii si conditii de participare: fete peste 13 ani si peste 1,70m; baieti peste 16 ani si peste 1,82m; tinuta de voie, la alegere; fara machiaj (fete); o copie a unui act de identitate; nu este necesara inscrierea prealabila, ci doar prezenta la oricare dintre preselectiile anuntate; cu sau fara experienta de modeling (experienta nu constituie un avantaj); preselectiile sunt castinguri tehnice, fara public spectator, sub forma unor interviuri de angajare.
Fa-ti curaj si ai sansa de a semna un contract international cu cea mai prestigioasa agentie de modele din Romania.
Info line: 0213079111 (luni-vineri 10:00-18:00)


Inscriere website MRA.RO/MODELS prin intermediul formularului de mai jos.

Fete: peste 13 ani si peste 1,70m; Baieti: peste 16 ani si peste 1,82m (cine nu se incadreaza in aceste criterii poate incerca la sectiunea talente a agentiei de casting LINK AICI). Trebuie completat formularul si incarcate minim 1 foto portret + 1 foto corp intreg similare cu exemplele expuse de noi in dreapta. Nu sunt necesare fotografii profesionale, ci unele simple, naturale, fara make-up, ochelari sau retusuri. Puteti trimite aceleasi date/informatii si fotografii direct pe adresa noastra de email office@mramodels.ro. Nu este necesar sa aveti experienta de modeling sau sa fi absolvit cursuri de specialitate. In cazul in care constatam ca aveti potential de modeling va contactam in maxim 10 zile de la depunerea candidaturii pentru programarea unui interviu la sediul nostru. Nu se percep taxe de inscriere sau pregatire.


Portrait*
Full body*
ProfileĀ 
Video**
*mandatory
**max 20mb