MRA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a MRA cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

GDPR

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI ACORDUL PERSOANEI VIZATE

În conformitate cu prevederile  Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date (Legea nr. 677/2001), şi Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, S.C. Casting & Talents S.R.L., având sediul social in Mun. București, Sector 3, Al. Textiliștilor, nr. 7, Bl. MY12, Ap. 15 și punct de lucru în Mun. București, Sector 4, Splaiul Unirii, nr. 4, înregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/2805/2013, are obligaţia să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de și despre dumneavoastră, un membru al familiei, minor sau major, ori a altei persoane, pe care ni le-aţi furnizat conform formularului de candidatura la inscrierea in baza de date, în condiţii de siguranţă, cu bună credinţă şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare, exclusiv în realizarea scopurilor specificate în formular/contract/fișa de înscriere/casting.

1.Datele cu caracter personal prelucrate sunt: numele si prenumele, data și locul nașterii, adresa (domiciliul/reședința), telefonul fix/mobil, adresa de e-mail, seria și numărul actului de identitate, CNP, naționalitate/cetățenie, profiluri social media, ocupația, studii, informații experiență de modeling/casting, abilități artistice/sportive, imaginea dumneavoastră, părti ale imaginii dvs, înălțimea, greutatea, dimensiuni corporale.

2.Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal: în vederea executării obligațiilor contractuale rezultate din formular/contract/fișa de înscriere/casting; în vederea transmiterii către beneficiarii serviciilor dvs/minorului/altei persoane de modeling/casting conform formualr/contract/fișa de inscriere/casting; pentru orice acțiune în fața instanței de judecată sau autorități; pentru supravegherea video și foto prin înregistrarea imaginii dumneavoastră atât conform formularului/contractului /fișei de înscriere/casting precum și/sau în cazul în care vizitați sediile subscrisei si societăților cu care subscrisa are relații comerciale, este asociat/acționar; pentru prelucarea și păstrarea imaginii dvs în vederea realizării obiectului din formular/contract/fișa de înscriere/casting.

3.Durata prelucrării datelor cu caracter personal: datele dvs cu caracter personal vor fi stocate într-un loc sigur şi în conformitate cu condiţiile şi prevederile legale, astfel: documentele care conțin date cu caracter personal vor fi stocate pe durata relației contractuale, precum si pe durata in care se vor produce efecte ale acestei relații prin utilizarea, conform formularului/contractului/fișei de înscriere, a drepturilor cedate conform contractului, respectiv 10 ani după încetarea contractului/ultima utilizare a drepturilor cedate conform formularului/contractului/fișei de înscriere; înregistrările video și fotografice făcute în vederea executării formularului/contractului/fișei de înscriere/casting se păstrează conform perioadei indicate în paragraful anterior; durata înregistrării înregistrărilor video captate de camerele video de supraveghere din incinta sediului nostru este de 30 de zile.

4.Necesitatea prelucrării datelor cu caracter personal: toate datele prelucrate în scopurile prevăzute sunt necesare în vederea: încheierii sau executării formularului/contractului încheiat /fișei de inscriere/casting,  pentru transmiterea beneficiarilor serviciilor oferite de dvs/minor cu care subscrisa are o relație contractuală/comercială, astfel că refuzul dummneavoastră expres/tacit în a transmite/retrage expres în scris subscrisei/tertilor cu care deține relații contractuale/comerciale/asociat/acționar aceste date, poate determina imposibilitatea încheierii/continuării unei relații contractuale.

5. Destinatarii datelor: datele cu caracter personal pot fi transmise către subscrisa, reprezentanții si angajații subscrisei, alte companii cu care subscrisa are relații de asociere/acționariat, cum ar fi S.C. M.R.A. Models Agency S.R.L. sau/și S.C. M.R.A. S.R.L. furnizorii de servicii si alți parteneri contractuali/comerciali cu care/pentru care subscrisa/societațile sus indicate, colaborează in vederea executării drepturilor  și obligatiilor din contract/fișa de înscriere/casting (de ex. avocați, auditori, contabili, etc), autorităţile statului precum ANAF, ANPC,  instanțe de judecată, etc.

6.Transferul datelor cu caracter personal: datele cu caracter personal pot fi accesate de către subscrisa și angajații acesteia și societățile S.C. M.R.A. Models Agency S.R.L. sau/și S.C. M.R.A. S.R.L.. Datele transmise terților  din România, UE și toate tările lumii unde se vor presta serviciile agreate în contracte /identificate în fișa de înscriere, vor fi exclusiv adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care au fost colectate.

7.Drepturile persoanei vizate

Pentru o informare completă, în calitate de persoană vizată, dvs/minorul aveți următoarele drepturi cu privire exclusivă la datele dumneavoastră/minorului: (a)Dreptul de acces înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea Operatorului dacă prelucrează sau nu datele cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, puteți avea acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele. (b)Dreptul la portabilitate a datelor se referă la dreptul de a primi datele personale într-un format standard, structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și dreptul ca datele dvs. să fie transmise altui operator. (c)Dreptul la opoziție reprezintă dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care va aflați, prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, cu consecința imposibilității executării contractului/obligațiilor din fișele de înscriere si a angajării răspunderii dvs contractuale. (d)Dreptul la rectificare se referă la corectarea, completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare. (e)Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") reprezintă dreptul de a solicita ștergerea datele cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazurile în care: datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; vă retrageți consimțământul și nu există alt temei legal pentru prelucrare; vă opuneți prelucrării și nu există motive juridice legitime care prevalează; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale. (f)Dreptul la restricționare a prelucrării se referă la cazul în care persoana contestă exactitatea datelor g)Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care vă privesc sau care vă afectează într-o măsură semnificativă, cu excepția prelucrărilor care vizează încheierea sau executarea contractului/fișei de înscriere/casting  cu dumneavoastră, o asemenea prelucrare este autorizată de prevederile legale aplicabile iar prelucrarea datelor se realizează pe baza consimțământului dvs. exprimat prin contract/fișa de înscriere/casting necontestaarea expresă în scris a acestui acord. h)Dreptul de a vă retrage consimțământul privind utilizarea datelor cu caracter personal. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul acordului dumneavoastră, aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia, cu consecința imposibilității executării contractului/obligațiilor din fișele de înscriere/casting și a angajării răspunderii dvs contractuale. i)Dreptul de a vă adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și justiției.

Toate/oricare din aceste drepturi pot să fie exercitate printr-o cerere scrisă, semnată si datată, transmisă în original, cu confirmare de primire la sediul secundar al Operatorului  S.C. Casting & Talents S.R.L., din Mun. București, Sector 4, Splaiul Unirii, nr. 4. Începând cu data de 25 mai 2018, dacă aveți întrebări legate de prelucrarea datelor personale vă puteți adresa la adresa Mun. București, Sector 4, Splaiul Unirii, nr. 4, Parter, email office@mra.ro sau ne puteți apela si la numărul de telefon 0213079111. În cazul în care veți adresa o solicitare scrisă privind exercitarea drepturilor dumneavoastră privind protecţia datelor, subscrisa va răspunde acestei solicitări în termen de 15 zile, în conformitate cu Legea nr. 677/2001, şi începând cu 25 mai 2018, în termen de 30 de zile în condiţiile prevăzute de Regulamentul general UE 2016/679 privind protecţia datelor.

Operatorul de date cu caracter personal garantează faptul că prelucrează datele dumneavoastră în condiții de legitimitate, implementând totodată masuri tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea integrității si confidențialității datelor conform art. 25 si 32 din Regulamentul General privind protecția datelor.

8.Declarația persoanei vizate și acordul persoanei vizate pentru prelucrarea datelor

Destinatarul acestei informații/persoana care a semnat/trimis formularul/contract/fișa de înscriere/casting cu subscrisa/persoanele indicate la punctul 5 din prezenta notă de informare și acord, declară că a/au luat cunoștință de informațiile prezentate în prezenta Notă de Informare/Acord cu privire la prelucrarea datelor sale/minorului cu caracter  personal, prin semnare la sediul/punctul de lucru al subscrisei sau apasarea butonului de trimitere electronica „Submit” de pe situl www.mra.ro

 

Citeste si Politica cookies